۱۳۹۰ فروردین ۷, یکشنبه

فراخوان جلسه ي هيئت نظارت و برنامه ریزی ماه آپریل 2011


همراهان و مسئولین عزيز در كانون دفاع از حقوق بشر در ایران
با درود هاي صميمانه
اولین جلسه پالتاكي هيئت نظارت و برنامه ریزی كانون در سال 90 روز يكشنبه دهم ماه آپریل ساعت 13.00 بعد ازظهر در فضاي مجازي پالتاك بر گزار خواهد شد.
همانطور كه مستحضريد حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئولان نمايندگي ها و كميته هاي تخصصي كانون، گروه اینترنتی و سردبیر ماهنامه  در اين جلسه الزامي است.

اطلاعیه شماره 300 کمیته اقوام و ملل

ماده 19  اعلامیه جهانی حقوق بشر 
هر کس حق آزادی عقیده و بیان دارد و حق مزبور شامل آنست که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته، و در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن، با تمام وسائل ممکن و بدون ملاحظات مرزی، آزاد باشد. 
هر کس حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی دارد.   

زندگی آری، اعدام نه

فراخوان

ماده نهم کنوانسیون حذف کلیه اشکال تبعیض علیه زنان
1-               دولتهای عضو به زنان حقوق مساوی با مردان در زمینه کسب، تغییر و یا حفظ تابعیت اعطاء خواهند کرد. دولتها بویژه تضمین و اطمینان خواهند داد که ازدواج (زن با مرد خارجی) تغییر تابعیت شوهر در طی دوران ازدواج، خود بخود موجب تغییر تابعیت، عدم تابعیت یا تحمیل تابعیت شوهر به زن نخواهد شد.
2- دولتهای عضو به زنان و مردان در مورد تابعیت فرزندانشان حقوق مساوی اعطا خواهند نمود.

نقض حقوق زنان در اسفند ماه 1389

نقض حقوق زنان  در اسفند ماه 1389 بنا به گزارشات و مورد تائید  سایت ها وخبرگزاری ها صورت گرفته است که تنها بازگو کننده بخش نا چیزی از رویدادهای است که توسط حکومت اسلامی  نقض میشود به امید نداشتن این گونه آمارها در ایران و به امید ایرانی آزاد و آباد
گزارش نقض حقوق زنان

زندانی سیاسی کرد، شیرکو معارفی در یک قدمی اعدام

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی: همزمان با جشن نوروز دادگاه اسلامی سقز حکم اعدام شیرکو را تایید کرد و قرار بر این است که در 11 اردیبهشت حکم اجرا شود .
بهمن معارفی( شیرکو معارفی) فعال کرد از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، محارب شناخته ‌شده است. شیرکوه معارفی،31ساله، اهل بانه به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه با خدا به اعدام محکوم شده وی در تاریخ ده آبانماه سال ۱۳۸۷ دستگیر شده و از آن زمان تا کنون در بازداشت اداره‌ی اطلاعات و زندان شهر سقز است.
نامه سرگشاده خانواده زندانی سیاسی شیرکوه معارفی، خطاب به مجامع بین المللی و سازمانهای حقوق بشری:

شیرکوه معارفی، در خطر اعدام قرار دارد.

۱۳۹۰ فروردین ۲, سه‌شنبه

نقص آزادی اقوام ایرانی

 این گزارش در محدوده ماده 2 و 12 اعلامیه جهانی حقوق بشر بوده و بیانگر موارد نقص آزادی اقوام ایرانی میباشد و از آنجایکه تهیه این گزارش با تکیه بر اخبار و اطلاعات منتشره در رسانه های گروهی می باشد و از طرفی نیز دسترسی به موارد نقض حقوق اقوام در ایران بدلیل سانسور گسترده دولتی میسر نمیباشد لذا این گزارش تنها بازگو کننده بخش ناچیز از موارد نقص حقوق اقوام در اسفند ماه ایران میباشد

۱۳۸۹ اسفند ۲۹, یکشنبه

شصت سال زندان و دهها قربانی

 جمع بندی یکساله از سناریوی دستگاه امنیتی بر علیه مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران 

یک سال پیش در سحرگاه ۱۱ اسفندماه نیروهای امنیتی حکومت ایران موجی از بازداشت فعالان حقوق بشر در ایران را آغاز کردند که با توجه به بی‌سابقه بودن، سازمان یافتگی و دارای برنامه بودن و همینطور محوریت مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در آن، در نوع خود منحصر به فرد بود.
این موج برخورد با مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران که به بازداشت ۴۶ فعال مدنی، صدور بیش از ۶۷ سال و ۳ ماه زندان، ۲۴ پرونده بلاتکلیف، ۱۰ شهروند تحت تعقیب، تعداد زیادی احضار و بازجویی، چندین میلیون جریمه نقدی، تعداد زیادی فعال مدنی از کار اخراج شده، آسیب به ۶ وب سایت و ۳۳ آدرس این تشکل و امکانات آن منتهی شد، در تاریخ معاصر تشکل‌های مدنی و مدافع حقوق بشر ایرانی بی‌سابقه بوده و از این رو، این مجموعه لازم دید در اولین سالگرد واقعه مذکور، به ریشه یابی این واقعه و همینطور پاسداشت قربانیان این سناریو در راستای تنویر افکار عمومی اقدام کند.

گزارش ویدیوی کنفرانس خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران

 

مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در ماه مارچ و در پاسخ به سناریو سازی دستگاه امنیتی حکومت ایران و ایراد اتهامات واهی به این تشکل، اقدام به برگزاری یک نشست خبری همراه با سازمانهای عفو بین الملل و دیده بان حقوق بشر در شهر واشنگتن آمریکا کرد.
در این کنفرانس سخنرانان ضمن اعلام مواضع خود یا سازمانهای متبوع خود در خصوص سرکوب مدافعان حقوق بشر در ایران در قسمت پرسش و پاسخ حضار نیز شرکت کردند.

ویدیوهای مذکور، قسمت اول از نشست خبری است و به زودی قسمت های بعدی آن نیز منتشر خواهد شد.

۱۳۸۹ اسفند ۱۹, پنجشنبه

خبر منتخب هفته

چه کسانی ماهیانه ۵۰۰ ۴۰ تومان طرح هدفمندی یارانه ها را نمی گیرند

به گزارش شبکه تلویزیونی C.N.N ، یکی از کارکنان ایرانی بانک های کشور مالزی در جریان لیستی از پول مقامات و رهبران جمهوری اسلامی در خارج از کشور دست یافته است. این شبکه تلویزیونی مدعی شد که کارمند ایرانی بانک های مالزی بدلیل علاقه ای که به جنبش سبز در ایران دارد، این لیست را برای انتشار در اختیار C.N.N گذاشته است. C.N.N ضمن تشکر از این فرد ایرانی که نام وی را اعلام نکرده است، لیست مورد بحث را انتشار داده است که به شرح زیر است:

۱۳۸۹ اسفند ۱۶, دوشنبه

فراخوان

 ماده 6 اعلامیه جهانی حقوق بشر

ھر کس حق دارد که شخصیت حقوق او در ھمه جا به عنوان یک انسان در مقابل قانون شناخته شود.
 ماده 16
1. ھر زن و مرد بالغی حق دارند بدون ھیچ محدودیت از نظر نژاد ، ملیت ، تابعیت یا مذھب با ھم دیگرزناشویی و ھنگام انحلال آن ، زن و شوھر در کلیه امور مربوط به ازدواج دارای حقوق مساوی میباشند.
2. ازدواج باید با رضایت کامل و آزادانه زن ومرد واقع شود.
3. خانواده رکن طبیعی و اساسی اجتماع است و حق دارد از حمایت جامعه و دولت بھره مند شود.

سرکوب فریاد آزادیخواهی زنان را محکوم می کنیم

فراخوان

برای گردهمآئی و برگزاری میز اطلاعات

اطلاعیه ۲۹۸ کمیته دفاع از حقوق جوان و دانشجو

  ماده 26 اعلامیه جهانی حقوق بشر

1. ھر کس حق دارد که از آموزش و پرورش بھره مند شود . آموزش و پرورش لااقل تا حدودی که مربوط به تعلیمات ابتدایی و اساسی است باید مجانی باشد . آموزش ابتدایی اجباری است . آموزش حرفه ای باید عمومیت پیدا کند و آموزش عالی باید با شرایط تساوی کامل ، به روی ھمه باز باشد تا ھمه ، بنا به استعداد خود بتواند از آن بھره مند گردند.
2. آموزش و پرورش باید به طوری ھدایت شود که شخصیت انسانی ھر کس را به حد اکمل رشد آن برساند و احترام حقوق و آزادی ھای بشری را تقویت کند . آموزش و پرورش باید حسن تفاھم ، گذشت و احترام عقاید مخالف و دوستی بین تمام ملل و جمعیت ھای نژادی یا مذھبی و ھمچنین توسعه فعالیت ھای ملل متحد را در راه حفظ صلح ، تسھیل نماید.
به بازداشت، شکنجه، زندان و اخراج از تحصیل دانشجویان خاتمه دهید.
هموطنان و انسانهای آزادیخواه

۱۳۸۹ اسفند ۱۳, جمعه

خبر منتخب هفته


اعتراض اقلیت‌های قومی به اعدام و زندان

ما تمامی کوشندگان راه آزادی ومدافعین حقوق بشر در جهان را به تلاش برای بازداشتن رژیم ایران از سیاست تبدیل کشورایران به بزرگترین زندان سیاسی و عقیدتی در جهان برای ملیت‌های مختلف ساکن این کشور فرا می‌خوانیم
جمعی از فعالان مدنی و سیاسی قوم‌های ایرانی با انتشار فهرستی از زندانیان سیاسی و افراد اعدام‌شده، کمپینی برای دفاع از زندانیان سیاسی برپا کرده‌‌اند. گفت‌وگوی دویچه‌وله با سه کارشناس مسائل قومی درباره این اقدام. فعالان سیاسی و مدافعان حقوق بشر اقلیت‌های قومی در ایران گزارش می‌دهند، تعداد زندانیان سیاسی و اعدام افراد وابسته به اقوام در ماه‌های اخیر افزایش داشته است. این موجب شده که  "فعالان مدنی و حقوق بشری از ملیت‌های مختلف ایران" دست به تاسیس "کمپین دفاع از زندانیان سیاسی" بزنند.
حسن شرفی، عضو دفتر سیاسی و جانشین دبیرکل حزب دمکرات کردستان ایران در این زمینه به دویچه‌وله می‌گوید: «این کمپین در دفاع از زندانیان سیاسی ملیت‌های ایران قصد دارد در کشورهای مختلف آکسیون‌هایی برپا کند. حزب دمکرات کردستان این کمپین را مثبت ارزیابی می‌کند و در هرکشوری هم انجام بگیرد در آکسیون‌ها‌ی آن شرکت خواهد کرد».
حسن شرفی تاکید می‌کند که ایران کشوری کثیرالمله است اما سازمان‌های حقوق بشرایرانی نسبت به زندانیان "ملیت‌ها"  کمتر توجه می‌کنند.

۱۳۸۹ اسفند ۱۰, سه‌شنبه

جلسه هیئت نظارت و برنامه ریزی



جلسه هیئت نظارت وبرنامه ریزی کانون دفاع از حقوق بشر در ایران     
  مارس 2011 
رئیس جلسه: آقای ایساک مسیحی               منشی جلسه: خانم صدیقه جعفری
بخش اول جلسه روز یکشنبه  6 مارس 2011
شروع جلسه : 11 صبح
11:00 خیر مقدم و خوش آمدگوئی توسط رئیس جلسه آقای مسیحی
11:05 گزارش 3 ماهه نمایندگی ها ( هر نمایندگی 5 دقیقه )
11:40 گزارش 3 ماهه کمیته های تخصصی ( هر کمیته 5 دقیقه )
12:10 گزارش گروه اینترنتی و ماهنامه بشریت ( 15 دقیقه  )
12:25 گزارش هیئت رئیسه ( 10 دقیقه )
12:35 گزارش مالی (10 دقیقه)
12:45 بحث و گفتگو و بررسی مشکلات اعضا ( 20 دقیقه )
13:05 استراحت و پذیرائی
13.45 بخش دوم جلسه
پخش فیلم سینمائی( شهر زیبا ) با مسئولیت کمیته کودک و نوجوان
زمان: یکشنبه، 06 مارس 2011 ، شروع جلسه ساعت 11.00
مکان: دفتر کانون دفاع از حقوق بشر در ایران - هانوفر، فاوست، IIK
Zur Bettfedrnfabrik 1
30451 Hannover
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران